Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Σε απευθείας εξαγωγές φρούτων και λαχανικών στη Ρωσία προχωρά η Κίνα



13/8/14

Σε απευθείας εξαγωγές φρούτων και λαχανικών στη Ρωσία προχωρά η Κίνα

 Πλατφόρμα – μαμούθ η οποία θα αποτελέσει κομβικό σημείο εξαγωγών φρούτων και λαχανικών στην ρωσική Απω Ανατολή θα δημιουργήσει η κινεζική εταιρεία Baorong στην συνοριακή περιοχή Dongning.

Θα πρόκειται για μια διασυνοριακή εμπορική ζώνη τελωνειακού ελέγχου που θα γίνει δίαυλος άμεσων εξαγωγών φρούτων και λαχανικών στη Ρωσία, όπως δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο
Interfax ο πρόεδρος της κινεζικής οικονομικής Ενωσης (Applied Economic Association) της επαρχίας Heilongjiang, Ζανγκ Χουντσιάο.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια τεράστια αγορά χονδρικής 70.000 τετραγωνικών μέτρων, με αποθήκες, ψυγεία και άλλες απαραίτητες υποδομές, όπου θα συγκεντρώνονται τα προϊόντα και εκεί θα διαμορφώνονται οι τιμές αλλά και τα διαδικαστικά έγγραφα από τις τελωνειακές αρχές προκειμένου να διευκολύνονται άμεσα οι εξαγωγές στη ρωσική Απω Ανατολή.

Το κόστος κατασκευής του συγκεκριμένου πρότζεκτ ανέρχεται στα 9,7 εκατομμύρια δολάρια, ενώ μια αντίστοιχη πλατφόρμα θα λειτουργήσει έως το τέλος του 2014 από την κινεζική
Corporation Dili για την παράδοση άλλων γεωργικών προϊόντων προς τη Ρωσία.

Πηγή
: http://gr.rbth.com/Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΡΩΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου