Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Οι εφοριακοί πήραν τον ΕΝΦΙΑ στα ...αγγλικά



Οι εφοριακοί πήραν το νόμο για τον ΕΝΦΙΑ στα… αγγλικά
18/08/2014

«Και άλλοι νόμοι έρχονται στα αγγλικά», τόνισε ο κ.Αλεξιάδης
akinitiFOROI
Δεν φτάνει που είναι παράλογος, κατέφθασε και σε άλλη γλώσσα…Ο λόγος για τον ΕΝΦΙΑ ο οποίος, όπως κατήγγειλε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών Τρύφων Αλεξιάδης, έφθασε στα χέρια τους γραμμένος στα αγγλικά.
Όπως μάλιστα επισήμανε ο κ. Αλεξιάδης στον ΑΝΤ1, «όχι μόνο ο ΕΝΦΙΑ αλλά πάρα πολλοί νόμοι έχουν έρθει γραμμένοι στα αγγλικά. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς, όπως π.χ. ο 4174 (κώδικας φορολογικών διαδικασιών) έχει μέσα φρασεολογία και φαίνεται πως είναι μεταφρασμένος και δεν έχει καμία σχέση με κυβερνητική πραγματικότητα» επισήμανε.
«Αυτό που θέλουμε να καταγγείλουμε ως εφοριακοί» ανέφερε συνεχίζοντας ο κ. Αλεξιάδης, «είναι, ότι δεν είναι δυνατόν όταν νομοθετούν κάποιοι, να νομοθετούν χωρίς να συζητάνε με τους φορείς της αγοράς, τα επιμελητήρια, τους λογιστές, τους εφοριακούς, και να κάνουν τους νόμους κάποια παρασκήνια και κάποιοι παρασύμβουλοι παχυλά αμειβόμενοι, οι οποίοι είναι και μόνιμοι –δεν αλλάζουν με τους υπουργούς που αλλάζουν- κι όταν οι νόμοι αυτοί μας οδηγούν εδώ που μας οδηγούν, κάποιοι αρχίζουν να λένε “φταίνε κάποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες».
http://thepaper.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου