Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Παίρνουν και τα πετρέλαια στο Αιγαίο Ή αυτοί, ή εμείς Πατριώτες - του Σταύρου Βιτάλη

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει: Παίρνουν και τα πετρέλαια 

στο Αιγαίο Ή αυτοί, ή εμείς Πατριώτες - του κ. 

Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου


Αθήνα, 27 Ιουλίου 2012
Η μεγάλη ώρα πλησιάζει: Παίρνουν και τα πετρέλαια στο Αιγαίο Ή αυτοί, ή εμείς Πατριώτες.
Άρθρο του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Αυτό που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του, τόνιζε σε κάθε τόνο το Πατριωτικό Μέτωπο, πως δηλαδή, ο τελικός στόχος είναι ο ελληνικός εθνοχώρος, και τα χρέη, μνημόνια, ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΕΣ, οι ΓΑΠες, οι Αντωνάκηδες, οι Βαγγελάκηδες και οι Φωτούληδες ήταν απλώς τα «puppets» και τα προεόρτια «ενός προαναγγελθέντος θανάτου», επιβεβαιώνεται με τον εφιαλτικότερο τρόπο.
Σε αποστολή «διανομής ιματίων του εσταυρωμένου ελληνικού Λαού», έρχεται στην Ελλάδα, ο Αμερικανός Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Φίλιπ Γκόρντον. Μια αποστολή, η οποία όπως όλοι οι παροικούντες περί την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν, έχει να κάνει με την προώθηση των αμερικάνικων σχεδιασμών, για από κοινού εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, αλλά και στις περιοχές ανατολικά-νοτιοανατολικά του Καστελόριζου.
Η αποστολή αυτή έρχεται ως συνέχεια του «προάγγελου» κακών για την Πατρίδα και τον Λαό μας, υφισταμένου του Γκόρντον,  Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο οποίος βρέθηκε τον Μάρτιο αυτού του έτους, στην Ελλάδα.
Σαν γνήσιος εκπρόσωπος των διεθνών νταβατζήδων των Λαών (administration, στρατωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα, διεθνείς τοκογλύφοι κλπ), ο Μόρνινγκσταρ, είχε πει σε ομιλία του τότε: «Από τις ανακαλύψεις αυτές (σ.σ. εννοεί τους υδρογονάνθρακες Κύπρου, Καστελόριζου, Αιγαίου) θα πρέπει να κερδίσουν όλοι. Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να πραγματοποιεί έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων, όμως από τους πόρους που θα προκύψουν θα πρέπει να ωφεληθούν και οι Τουρκοκύπριοι».
Μιλώντας με τον αέρα του επαγγελματία προαγωγού, σε μάζωξη προστατευόμενων πορνών, ο Μορνινγκσταρ, υπογράμμισε ακόμη πως «οι ανακαλύψεις ενεργειακών πόρων στην Ανατολική Μεσόγειο, υπερβαίνουν τις άμεσα εμπλεκόμενες χώρες όπως την Κύπρο, το Ισραήλ και ενδεχομένως αργότερα και την Ελλάδα». Ουσιαστικά ο Αμερικανός «προστάτης/προαγωγός», είπε στους νενέκους, που συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν, «πως αυτό που οι τρείς χώρες διαθέτουν είναι πολύ πολύτιμο και σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία για να το διαχειριστούν μόνοι τους». Παρότρυνε μάλιστα τις… ιθαγενείς πόρνες, σαν να διένειμε… πεζοδρόμια γύρω από την Ομόνοια, πως «πρέπει να επιλύσουν τα νομικά και πολιτικά ζητήματα που υπάρχουν με τους Τούρκους». (Τώρα κατάλαβες Έλληνά μου, γιατί τα δεκάδες τούρκικα σήριαλ στα λυματοκάναλά τους, τα τουρκάστερα στην Κρήτη, την ημισέληνο και τις τούρκικες τράπεζες στη Θράκη;).
Σήμερα, με την άφιξη του προϊσταμένου του Μόρνινγκσταρ, Φίλιπ Γκόρντον, το όλο πράγμα έρχεται και δένει, μια που στην Αθήνα, θα έχει συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας, Ανάπτυξης και πιθανόν θα συναντηθεί και με τον Σαμαρά. Το μήνυμα που κομίζει είναι σαφές: «Ξεχάστε την ΑΟΖ, μοιράστε το Αιγαίο με την Τουρκία και παίρνω εγώ την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων». Την ίδια ώρα, προωθεί τον φαναριώτη (λέγε με Μαυροκορδάτο) Βαρθολομαίο – θα πάει να δει λέει και τη σχολή της Χάλκης στην Πόλη . Αυτόν τον «μεγάλο πνευματικό ηγέτη της Ορθοδοξίας», τον οποίο ήδη χρησιμοποιούν σαν ανάχωμα στο Πατριαρχείο της Μόσχας (ναι, αυτόν που ως άλλος Μογγόλος τοξότης, είχε «πολλά βέλη στην φαρέτρα του για τον Μακαριστό Χριστόδουλο»).
Φυσικά καμία διαμαρτυρία από τις λυράτες κότες των Βρυξελλών για «κλοπή του ευρωπαϊκού πλούτου από τους Αμερικάνους». Αυτές οι κότες, οι οποίες κακαρίζουν κάθε φορά για «τους μπαταχτσήδες και τεμπέληδες Έλληνες που τους έκλεψαν τα φράγκα», δεν βγάζουν άχνα στην αλητεία των Αμερικανών προαγωγών.
Όσο για τους δικούς μας –άκηδες, (Γιωργάκηδες, Αντωνάκηδες, Βαγγελάκηδες, Φωτάκηδες, Αλεκάκηδες, Νικολάκηδες κλπ σε –άκηδες), δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό. Ήταν και θα παραμείνουν, μικροί, ασήμαντοι και ανόητοι. Κλασικοί απόγονοι του κομματικού/κοτζαμπάσικου/τουρκομπαρόκ ελληνικού Κράτους, που την τύχη του προδιέγραψαν οι θλιβεροί ιδεολογικοί τους μέντορες: Ο φαναριώτης Μαυροκορδάτος και ο γιατρός του Αλή Πασά, Κωλέτης.
Η υπόθεση πια της Πατρίδας μας, της Αξιοπρέπειάς μας, της Υπόστασής μας, περνά στα χέρια τα δικά μας: Του ελληνικού Λαού.
Ή αυτοί, ή εμείς Πατριώτες. Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι μια μακρόχρονη δουλεία, με όλα τα χαρακτηριστικά, του υπό κατοχή Λαού.
Από την πρώτη στιγμή το είπαμε, το επαναλαμβάνουμε, και δυστυχώς δικαιωθήκαμε, αλλεπάλληλες φορές: Ο αγώνας του Πατριωτικού Μετώπου, ήταν, είναι και θα παραμείνει Εθνικοαπελευθερωτικός. Εμπρός λοιπόν, να φύγουμε από το «ΕΓΩ» και να πάμε στο «ΕΜΕΙΣ».
Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
αναδημοσιεύεται από το http://sociologyalert.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6908.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου