Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Γιατί οι λαθρομετανάστες είναι μαζεμένοι όλοι στο κέντρο και τον Άγιο Παντελεήμονα.. ιατί οι λαθρομετανάστες είναι μαζεμένοι όλοι στο κέντρο και τον Άγιο Παντελεήμονα..

Nα γιατί οι λαθρομετανάστες είναι μαζεμένοι όλοι στο κέντρο και τον Άγιο Παντελεήμονα..

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012


Εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών και άλλων εγγράφων, για την νομιμοποίηση αλλοδαπών, εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα, στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, από την Αστυνομία. Τα ίδια και χειρότερα στο κέντρο που οι έλεγχοι είναι της πλάκας και η κατάσταση από ανυπόφορη έως ανεξέλεγκτη. Εδώ λειτουργεί τέλεια η θεωρία του σπασμένου παραθύρου. Μια θεωρία που ανέπτυξε και κατάφερε να την εφαρμόσει ο δήμαρχος της νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι. Φυσικά εδώ ο δήμαρχος είναι άτολμος και μπροστά στα ιδεολογικά του πιστεύω όλα αυτά του φαντάζουν ακροδεξιές θεωρίες.Για αυτό άλλωστε και δίνει συνέχεια άδειες καταστημάτων σε λαθρομετανάστες νομίζοντας πως έτσι εξυπηρετεί και βοηθάει την απασχόληση.

(Για αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε κάποια άλλη στιγμή γιατί .."είναι πολλά τα λεφτά Άρη"..Να δείτε ποιοι τελικά είναι αυτοί που τρώνε με δέκα μασέλες από τα ιντερνετ καφέ των αλλοδαπών και τι ακριβώς συμβαίνει εκεί.) Η αλήθεια όμως είναι πως... το κέντρο της Αθήνας είναι εδώ και μια δεκαετία ένα "σπασμένο παράθυρο".Κανείς δεν κάνει τίποτα.Ο ένας τα φορτώνει στον άλλον και τούμπαλιν.Ανευθυνουπεύθυνοι,λαθρομετανάστες,ακροαριστεροί,ακροδεξιοί και ανήμποροι πολίτες έχουν δημιουργήσει μια εμπόλεμη ζώνη μέσα στην κεντρική αρτηρία της καρδιάς της χώρας που περιμένει το πότε θα πεθάνει από έμφραγμα.


Αφρικανοί έμποροι ναρκωτικών,τοξικομανείς,παρεμπόριο,ληστείες πεζών,καταστήματα που πουλάνε τα κλεμμένα των αλλοδαπών,παραχαράκτες και πλαστογράφοι.Εκεί μαζεύονται όλοι οι άνεργοι λαθρομετανάστες για να βρουν χρήματα με κάθε τρόπο.Ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι λιγοστοί κακομοίρηδες Έλληνες που προσπαθούν να επιβιώσουν δίνοντας καθημερινή μάχη για την ίδια τους την ζωή.Κάποιοι είναι τυχεροί και μπορούν να φύγουν για άλλες περιοχές,κάποιοι άλλοι όχι.
Ανάμεσα τους και πολλοί μετανάστες που γυρνάνε πίσω στις χώρες τους, καταλαβαίνοντας τελικά πως εδώ είναι πολύ χειρότερα από ότι στις χώρες τους.

Η είδηση δεν μας έκανε εντύπωση,είναι η χιλιοστή φορά που πιάνουν αλλοδαπούς πλαστογράφους εγγράφων.
Μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, συνελήφθη ένας 25χρονος υπήκοος Ιράν, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν πλαστά διαβατήρια, ενώ αναζητείται ομοεθνής συνεργός του. 

Σε έφοδο που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στην οδό Μακεδονίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Παντελεήμονα και της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού, βρέθηκε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής - κατάρτισης πλαστών νομιμοποιητικών εγγράφων, καθώς και πλήθος πλαστών εγγράφων.

Οι δύο Ιρανοί διακινούσαν τα πλαστά έγγραφα έναντι χρηματικής αμοιβής, το ύψος της οποίας κυμαινόταν από 500 έως 1500 ευρώ, ανάλογα με την ποιότητα και τη χώρα προέλευσης του πλαστού εγγράφου. 

Εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : 40 πλαστά διαβατήρια χωρών της Ε.Ε., 31 πλαστά δελτία ταυτότητας χωρών της Ε.Ε., 10 πλαστές άδειες οδήγησης διαφόρων χωρών, πέντε πλαστά δελτία αίτησης ασύλου, πέντε πλαστές άδειες παραμονής, επτά μήτρες, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές με μια οθόνη και μια κεντρική μονάδα, δύο εκτυπωτές, ένας ηλεκτρονικός σαρωτής εγγράφων, πλήθος φωτογραφιών, πέντε κινητά τηλέφωνα και 350 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου