Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η παρούσα Βουλή δεν νομιμοποιείται να κυρώσει τη νέα δανειακή σύμβαση - Οι εκβιασμοί των δανειστών δεν πρέπει να γίνουν δεκτοί

Η παρούσα Βουλή δεν νομιμοποιείται να κυρώσει τη νέα δανειακή σύμβαση
Οι εκβιασμοί των δανειστών δεν πρέπει να γίνουν δεκτοί

Στις 12 Φεβρουαρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις για το PSI και θα κυρωθεί με ψηφοφορία στη Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση !!! Ποιές συνέπειες θα έχει η σύμβαση αυτή για τη χώρα; Συνοπτικά:
1. Θα αυξηθούν η ΥΦΕΣΗ, η ΦΤΩΧΕΙΑ και η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ! (αφού η Ελλάδα θα είναι υποχρεωμένη να πληρώνει 15 δις τόκους τον χρόνο, χρηματικά ποσά που θα τα στερείται η οικονομία μας)
2. Οδηγούμαστε μαθηματικά στην ΠΛΗΡΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, με συνέπειες ΠΟΛΥ χειρότερες αυτών που μας απειλούν αν δεν ψηφιστεί η Δανειακή σύμβαση! Διότι τώρα θα έχουν ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ τα ΠΑΝΤΑ. Θα γνωρίσουμε τέτοια φτώχεια, όπως εάν χάναμε σε πόλεμο.
3. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων (σπίτια και γη) καθώς με τις συνεχείς φόρο-επιδρομές ΔΕΝ θα μπορούμε να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας , και θα τα κατάσχει η εφορία υπέρ των Δανειστών.
4. Μαζί θα έρθει για κύρωση-νομιμοποίηση και η πρώτη Δανειακή Σύμβαση που δεν είχαν τολμήσει να φέρουν στην Βουλή, στην οποία,εκτός των άλλων, η κυβέρνηση αποδέχτηκε παραίτηση από την Ασυλία που απορρέει από την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!
5. Θα νομιμοποιηθούν ΟΛΕΣ οι μεταβιβάσεις που έγιναν στην Εταιρεία Εκποίησης Ακίνητης Περιουσίας(σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό Νόμο που ψηφίστηκε το περασμένο καλοκαίρι...)
5. ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ και ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ το σύνολο της δημόσιας περιουσίας σε τιμές που θυμίζουν το γραφικό τζάμπα της γερμανικής εταιρείας που είχε αναλάβει να εκποιήσει τη δημόσια περιουσία της Ανατολικής Γερμανίας μετά(στο 10% της πραγματικής τους αξίας).. !
6. Ξεπουλιέται ο Ορυκτός πλούτος της χώρας καθώς και κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Αν υποθέσουμε ότι η Ελλάδα δέχεται αυτά που απαιτούν οι τοκογλύφοι δανειστές μας, η τρόικα και οι Γερμανογάλλοι, σε τρεις περίπου μήνες, θα χρειαζόμαστε και άλλη δόση δανεικών.....και μετά κι άλλα, σε ένα φαύλο κύκλο... Και όχι θα έχουμε κηδεμόνες πάντοτε πάνω από το κεφάλι μας, αλλά ουσιαστικά καταργείται η αυθυπαρξία του ελληνικού κράτους ...Απαιτούν πρόβλεψη με νόμο μισθού όχι μεγαλύτερου από 500-600 ευρώ.... Αν η χώρα προχωρήσει σε μονομερή στάση πληρωμών προς τους δανειστές της (‘‘άτακτη χρεωκοπία’’) και προσπάθεια για ισοσκελισμένους προυπολογισμούς στο εσωτερικό, πάλι οι μισθοί και οι συντάξεις θα είναι πολύ χαμηλά, αλλά θα διατηρήσουμε την κρατική αυθυπαρξία μας.... Δεν θα πουληθεί αντί πινακίου φακής ο ελληνικός εθνικός πλούτος, τον οποίο πολλοί εποφθαλμιούν...

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται να δημιουργηθούν και να δράσουν κινήσεις Αυτοργάνωσης-πρωτοβουλίες Πολιτών σε κάθε περιοχή, οι οποίες να συντονίζονται κατά Δήμους, περιοχές, πόλεις, χωριά! Εχει μεγάλη σημασία όλοι αυτοί που τάσσονται εναντίον των Μνημονίου και των υποδουλωτικών δανειακών συμβάσεων να προχωρήσουν σε κοινή δήλωση ότι δεν αναγνωρίζουν τη νομιμότητα των συμφωνιών με τους δανειστές και να δεσμεύονται ότι όταν θα αναδειχτεί νέα Βουλή και θα σχηματισθεί νέα δημοκρατικά εκλεγμένη από τους Ελληνες πολίτες κυβέρνηση θα προχωρήσουν στην κήρυξη ως νομικά ανυπόστατων αυτών των συμφωνιών... Και βεβαίως έχει μεγάλη σημασία να γίνουν συλλαλητήρια διαρκείας στην Πλατεία Συντάγματος στις 12 Φεβρουαρίου 2012(ημέρα ψήφισης στη Βουλή της νέας δανειακής σύμβασης). Η δέσμευση όσο το δυνατόν περισσότερων αντιμνημονιακών δυνάμεων ότι με μια δημοκρατική κυβέρνηση δεν θα έχουν νομική ισχύ οι υποδουλωτικές συμφωνίες έχει ιδιαίτερη σημασία. α) Θα μπορούσε να ενεργοποιήσει διαφωνίες και επιφυλάξεις βουλευτών που στηρίζουν την τρικομματική, επιβεβλημένη από την διεθνή των τοκογλύφων δανειστών, συγκυβέρνηση και να οδηγήσει σε διαρροές κατά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης στη Βουλή. β) Θα έστελνε το μήνυμα στην διεθνή των δανειστών ότι οι όροι της νέας δανειακής σύμβασης δεν θα δεσμεύουν το λαό της Ελλάδας και τη νέα λαική πλειοψηφία που θα αναδειχτεί με αληθινά δημοκρατικές μεθόδους και διαδικασίες.

Θεόδωρος Σ. Μπατρακούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου