Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ - ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΟΥΡΔΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Στις 15 Φλεβάρη 1999, με μια διεθνή συνωμοσία, ο ηγέτης του κουρδικού λαού, ο Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, δόθηκε στην Τουρκία. Σε αυτή τη συνωμοσία ενεργό ρόλο είχε και η Ελλάδα, μάλιστα δόθηκε στην Τουρκία με τα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης εκείνης της περιόδου. Ξέρουμε ότι αυτή η προδοσία λύπησε πολύ τον φίλο ελληνικό λαό και τους δημοκρατικούς φορείς.
Ο Αμπντουλλάχ Οτζαλάν κρατείται κάτω από αυστηρές συνθήκες απομόνωσης στις φυλακές ενός μόνο ατόμου, στο νησί Ίμραλι. Εδώ και περισσότερο από 7 μήνες δεν επιτρέπεται η επικοινωνία του Οτζαλάν ούτε με τους δικηγόρους του, ούτε με την οικογένεια του. Δεν έχουμε καμία είδηση. Αυτούς τους 7 μήνες, ο κουρδικός λαός οδύρεται και ξεσηκώθηκε.
Οι διεθνείς συνωμότες είναι και πάλι στο προσκήνιο και επεμβαίνουν. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν επιτρέπεται η επικοινωνία με τον Αμπντουλλάχ Οτζαλάν. Από τις 31 Οκτώβρη και μετά ο κουρδικός λαός, οι διανοούμενοι και οι φορείς του, πραγματοποιούν μεγάλες συγκεντρώσεις μπροστά στα γραφεία του ΟΗΕ στη Γενεύη και πορείες στο Στρασβούργο. Στο Κουρδιστάν, στην Τουρκιά και σε όλα τα μέρη του κόσμου οι Κούρδοι πραγματοποιούν μεγάλες και μαζικές εκδηλώσεις.
Εμείς, οι Κούρδοι που ζούμε στην Ελλάδα, αρχίζουμε 3ήμερη απεργία πείνας στις 13 Φλεβάρη. Η απεργία πείνας θα πραγματοποιηθεί στον Προσφυγικό Καταυλισμό Λαυρίου, ενώ εμείς οι Κούρδοι που ζούμε στην Αθήνα σε ένδειξη αλληλεγγύης στο ελληνικό λαό θα συμμετέχουμε σε όλες τις εκδηλώσεις ενάντια στην οικονομική πολιτική και τα αντιλαϊκά μέτρα που επιβάλλονται. Στις 15 Φλεβάρη και ώρα 15.00 θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση στην Πλατεία Κοτζιά και πορεία προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Περιμένουμε τον φίλο ελληνικό λαό και τους δημοκρατικούς φορείς να υποστηρίξουν αυτές τις εκδηλώσεις μας.

Fek-bal@hotmail.com
Kin. 6997312318

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
http://kurd-info.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου