Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Τεράστιο πλήγμα στον τουρισμό… Και το κράτος κοιμάται!

22/5/14

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Τεράστιο πλήγμα στον τουρισμό… Και το κράτος κοιμάται!

20140522-062926-23366294.jpg 
Μιλούν για σουξέ στόρι ενώ κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα ο τουρισμός της Βορείου Ελλαδας!
Οι θεομηνία που πλήττει την Σερβία-Βοσνία έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές. Δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά έχουν καταστραφεί. Αυτοκίνητα, αποθήκες, καταστήματα. Δεν έχουν νερό να ποιούν οι άνθρωποι… Μαθαίνω από γνωστούς ότι άρχισαν να ακυρώνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Το ζήτημα θα εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα έντονα και θα απασχολήσει.

Ποσοστό των Ρώσων τουριστών ακυρώνουν τις προγραμματισμένες τους διακοπές στην Ελλάδα. Κάποιοι μιλούν ήδη για ζημιά άνω των 400 εκ Ευρώ. Τόποι προορισμοί ως επί τω πλείστο είναι η Βόρεια Ελλάδα, Χαλκιδική και Πιερία.

Ήδη εδώ (Βόρεια Ελλάδα) άρχισαν πολίτες να μαζεύουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για αποστολή στην Σερβία (Βόρεια Ελλάδα). Έχουμε στείλει ως κράτος στο παρελθόν παντού βοήθεια εκτός από την Σερβία σήμερα!!!!

Το ζήτημα είναι το εξής; Οι ακυρώσεις των Σέρβων θα καταστρέψουν τον τουριστικό τομέα της Πιερίας και θα επιφέρουν μεγάλο πλήγμα στην Χαλκιδική. Είναι σοβαρό.

Ήδη πάνω από 10 γνωστές οικογένειες από Βελιγράδι με ενημέρωσαν ότι δεν έρχονται. Δεν είμαι ξενοδόχος αλλά ο κύκλος μου σχετίζεται με ανθρώπους από Σερβία. Δεν κατεβαίνει φέτος κανείς!!!!!! Σας παρακαλώ να δείτε το θέμα και να κάνετε ένα ρεπορτάζ – έρευνα γι’ αυτά που σας λέω.

Θα το εκτιμήσω.

Κουτόχορτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου