Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση σε ομιλία του πρ. εισαγγελέα κ. Ιωάννη Σακκά

21/1/14

Πρόσκληση σε ομιλία του π. εισαγγελά κ. Ιωάννη Σακκά

Π   Ρ   Ο   Σ   Κ   Λ   Η   Σ   Η
Την Πέμπτη 23/1/2014 στην αίθουσα Τύπου του ξενοδοχείου “The Athens Gate»  (σταθμός metro «ΑΚΡΟΠΟΛΗ») και ώρα 16.30, ο τέως εισαγγελέας κύριος Ιωάννης Σακκάς, θα αναφερθεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αθηναίων, μέσα στην τρέχουσα ζοφερή, κοινωνικά και οικονομικά, πολιτική κατάσταση.
  Για την ανόρθωση της νομιμότητας απέναντι στην ανομία, την επαναφορά της πολιτικής έναντι της μισαλλοδοξίας. Στην Αθήνα της δημοκρατίας και του πολιτισμού.
Ειδικότερα θα εστιάσει σε θέματα όπως: ο έλεγχος δημιουργίας του χρέους στον  Δήμο μας, η προστασία και αναβάθμιση του κοινωνικού και πολιτισμικού ιστού της πόλης υπό το βάρος του απροσδιόριστου πλήθους αλλοδαπών, η αναστολή οικοδόμησης του ισλαμικού τεμένους, η διαχείριση των απορριμμάτων με την ενεργή και επωφελή συμμετοχή των δημοτών, η διαμόρφωση δικτύων συμμετοχικής αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς σε πλαίσιο αμοιβαιότητας κ. ά. .
  Μάλιστα, ο κ. I. Σακκάς  θα απευθύνει πρόσκληση διαλόγου και συνευθύνης των δημοτών, όλων όσοι πέραν από κομματικές και ιδεολογικές προτιμήσεις, θέλουν να διορθώσουν τις ολέθριες συνέπειες από την πολιτική παραίτηση και την αποχή στις εκλογές του 2010.
  Προσκαλούνται όλοι οι φορείς δημόσιας ενημέρωσης, έντυπης και ηλεκτρονικής μορφής, να παρευρεθούν για μία πρώτη διαλογική γνωριμία.
Θα παρευρεθούν και διακεκριμένοι συνδημότες μας που ενδιαφέρονται, με καθαρή σκέψη και καθαρό λόγο, για τα δημοτικά πράγματα στην Αθήνα μας και έχουν πολιτικά συναντηθεί, κατά καιρούς, με τον κ. Ι. Σακκά.
                                                                                            Αθήνα 16/1/2014
                                                                       ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου