Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Εμπρηστική επίθεση σε αυτοσχέδιο τζαμί στην Καλλιθέα

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011
Εμπρηστική επίθεση σε αυτοσχέδιο τζαμί στην Καλλιθέα
Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε χώρο που λειτουργεί ως τζαμί στην Καλλιθέα, κατά την οποία κινδύνεψαν και άνθρωποι που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν μέσα στον χώρο.Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, χθες γύρω στις 4 τα ξημερώματα άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια του ημιυπόγειου χώρου που βρίσκεται επί της οδού Αριστείδου 15, στην Καλλιθέα, και πέταξαν μέσα εύφλεκτο υγρό, στο οποίο έβαλαν φωτιά.

Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, καθώς από τον θόρυβο όσοι κοιμόντουσαν μέσα στο τζαμί ξύπνησαν και πρόλαβαν να αντιδράσουν, σβήνοντας τη φωτιά.Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αθηνών.Σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο αυτοσχέδιο τζαμί που πυρπολείται με αυτό τον τρόπο σε διάστημα ενός μήνα στην Καλλιθέα, ενώ από την αρχή του χρόνου έχουν σημειωθεί αρκετές εμπρηστικές ή μη επιθέσεις σε χώρους που λειτουργούν ως τζαμιά σε όλη την Αττική, χωρίς ποτέ να εντοπιστεί κάποιος από τους δράστες.
http://www.avgi.gr
--> infognomonpolitics.blogspot.com
Αναρτήθηκε από Ακρίτας στις 6/01/2011 08:40:00 μμ
Ετικέτες Ελλάδα.

1 σχόλια:
Johnny Greece 2009 είπε...
Οι επιθεσεις γινονται ταυτοχρονα με την απαιτηση των μουσουλμανων προς το δημοτικο συμβουλιο της Καλλιθεας για ανεγερση τζαμιου. Τυχαιο; Δε νομιζω. Ας σκεφτει ο καθενας ποιος μπορει να κρυβεται απο πισω...

2 Ιουνίου 2011 12:03 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου