Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Το Ποντίκι: «Μας... Σύρουν σε ναρκοπέδιο»


Το Ποντίκι: «Μας... Σύρουν σε ναρκοπέδιο»
29/8/2013 10:53:51 πμ
 
 
 
 
 
 
 
(2) 
(0)













Με τον τίτλο: «Μας... Σύρουν σε ναρκοπέδιο» κυκλοφορεί η εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι».


Περιλαμβάνει αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς η κυβέρνηση Σαμαρά αποφάσισε να εμπλέξει την Ελλάδα σε μία κρίση με απρόβλεπτη κατάληξη παρέχοντας όλες τις ζητούμενες «διευκολύνσεις» στους στοχευμένους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας στα εδάφη της Συρίας.


Στα υπόλοιπα θέματα:


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ξεσαλώνουν τα ΜΜΕ της Γερμανίας, εξαπολύοντας απύθμενη κακία κατά της Ελλάδας… Περνούν γραμμή πίεσης ότι «για να πάρει, τελικά, η Ελλάδα το μονάκριβο σεντς “τους” (που θα σώσει το ευρώ “τους”), θα πρέπει να τους δώσει όσα και ό,τι θέλουν», ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στους «Μερκο-Σόιμπλε» να «πιάσουν πόρτα» για τον δύσκολο ευρωπαϊκό χειμώνα!

ΜΙΖΕΣ: Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας αναμένεται να βρεθούν τις επόμενες μέρες «βαριά» ονόματα από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, κατηγορούμενα για «ξέπλυμα» δημοσίου χρήματος από μίζες…Στο στόχαστρο επίσης μπαίνουν δημόσια έργα, δήμοι, ΜΚΟ, καθώς και οι τομείς της Υγείας και της Ενέργειας! Όμως η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για… χρήμα και όχι για απονομή δικαιοσύνης.

ΡΩΣΙΑ: Ευκαιριακό αποδείχτηκε το ενδιαφέρον της Ρωσίας για τη χώρα μας. «Ο θείος Βλαντιμίρ» «άδειασε» την Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς την «προβληματική».

ΜΜΕ: Αρχίζει η μεγάλη κόντρα για τα δελτία των «8». Οι καναλάρχες ανακατεύουν την τηλεοπτική «τράπουλα» και προσπαθούν να κυριαρχήσουν. Στο παιχνίδι μπαίνει και το ΣΤΑΡ με την παρουσία του Χατζηνικολάου ως σχολιαστή, ενώ ο ΣΚΑΪ, με την παρουσία του Μαλέλη στο «τιμόνι», επιχειρεί μια δυναμική εμφάνιση …
 
Με «Το Ποντίκι» αυτής της εβδομάδας κυκλοφορούν το Ποντίκι Art, 16 σελίδες για την τέχνη και τον πολιτισμό, καθώς και ακόμη μία ιστορία του Σέρλοκ Χολμς.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=256874&catID=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου