Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΑΠ (o απίθανος) σε διάλειμμα του Χάρβαρντ : «Τι νέα από την …Ελλάδα;» !!!!

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012
ΓΑΠ σε διάλειμμα του Χάρβαρντ : «Τι νέα από την …Ελλάδα;»

Δεν είναι ωραίο να ασχολούμαστε ακόμα με τον Γιώργο Παπανδρέου, την στιγμή μάλιστα που αυτός δεν ασχολείται με την Ελλάδα και έχει μετακομίσει στο εξωτερικό.
Αλλά οι κινήσεις του, η συμπεριφορά του και το …όλο πακέτο, προκαλεί, αφού εξακολουθεί να υπερασπιζεται την πολιτική του και κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, την στιγμή που έκαψε μια ολόκληρη χώρα και μια γενιά, σύμφωνα με το parapolitika.gr

Ο απίθανος αυτός τύπος σε ένα διαλειμμα του Χάρβαρντ, πήρε τηλέφωνο τον Στουρνάρα και τον ρώτησε «Πως πάει εκεί; τι νέα;» με το πρόσχημα ότι θέλει να προωθήσει τις ελληνικές θέσεις στα …διεθνή fora, αφού έχει τις προσβάσεις του!Αν κυκλοφορούσε αυτό για άλλον πολιτικό , θα λέγαμε είναι φάρσα ή κακόβουλη διαρροή. Γιατί όμως κάτι μας λέει ότι ο ΓΑΠ όντως το έκανε;



Συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς υπό τον Γ. Παπανδρέου
ΑΘΗΝΑ 25/09/2012


Στην Ετήσια Εκδήλωση του Ιδρύματος Κλίντον (Clinton Global Initiative 2012), στη Νέα Υόρκη, συμμετείχε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπου και παρακολούθησε ως επίσημος προσκεκλημένος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, τις ομιλίες του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, του Υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις Προεδρικές εκλογές, Μιτ Ρόμνεϊ και του Προέδρου του Ιδρύματος, Μπιλ Κλίντον.


Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση από το Γραφείο του κ. Παπανδρέου, αύριο, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γ. Παπανδρέου, θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, η οποία πραγματοποιείται στην έδρα του ΟΗΕ.
ΑΠΕ


Πηγή: http://infognomonpolitics.blogspot.com


Αναρτήθηκε στις 9/26/2012 10:56:00 π.μ.
Ετικέτες Ελλάδα, Πρόσωπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου