Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Το "νέο" F/A-18E/F Super Hornet που θα προταθεί στην ΠΑ με την stealth "βαλίτσα" όπλων

Το εκπληκτικό "νέο" F/A-18E/F Super Hornet που θα προταθεί στην ΠΑ με την stealth "βαλίτσα" όπλων
www.defencenet.gr
2-2011 22:51:06

Image Τη νέα έκδοση του μαχητικού αεροσκάφους F/A-18E/F Super Hornet που θα είναι υποψήφια στην ελληνική αξιολόγηση του Νέου Μαχητικού Αεροσκάφους με προϋπολογισμό 3,3 δισ. ευρώ παρουσίασε η κατασκευάστρια εταιρεία Boeing με την ευκαιρία της έκθεσης Αero India 2011. Το Super Hornet, έχει αποκτήσει πλέον σύμμορφες δεξαμενές καισίμου που αυξάνουν τον χρόνο περιπολίας κατά 30%, όπως και εσωτερική διάταξη αισθητήρα IRST, αλλά το πραγματικά απίστευτο και πραγματικά νέο στοιχείο που έχει είναι άλλο:
Όπως θα δείτε στο βίντεο είναι μία κεντρική δεξαμενή όπλων (!) με stealth σχήμα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει βλήματα μικρού και μέσου βεληνεκούς αέρος-αέρος, καθώς και σειρά όπλων αέρος-εδάφους.
Ολα εσωτερικά μεταφερόμενα σε μία ... βαλίτσα, ας πούμε, η οποία κρέμεται κάτω από τον κεντρικό πυλώνα του αεροσκάφους. Δείτε το είναι εντυπωσιακό. Δεν ξέρουμε πραγματικά πόσο stealth γίνεται με αυτή την διάταξη το Super Hornet, αλλά η σύλληψη είναι ιδιαίτερη και μοναδική.
* (Ακολουθεί video: Aero India ...)
*
*
o
Vangelis Tsimpouris to super hornet me to radar pou exei den antmetwpizei to f 35? nomizw aneta...
Πέμπτη στις 10:35 μ.μ. · Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει ·
o
Megas Gatos Οι Αμερικάνοι θα το υποστηρίζουν για πολλά χρόνια ακόμα το super hornet και σίγουρα έχει πολλά καλούδια πάνω αλλα δέν είναι τόσο stealth οσο το F-35 και όπως να το κάνουμε το τελευταίο είναι μαχητικό εντελως καινούργιας φιλοσοφίας και σχεδίασης.. Μετά το F-35 σίγουρα μπορεί να αναβαθμιστεί μελλοντικά.. μέχρι και όπλα λέιζερ ονειρεύονται να του βάλουν.. Για μένα το κυριοτερο είναι οτι το F-35 σάν μονοκινητήριο θα κοστίζει πολύ λιγότερο σε συντήριση και ειδικά οπως χρησιμοποιούμε εμείς τα μαχητικά μας στα άκρα..
Χθες στις 1:28 π.μ.
http://www.facebook.com/pages/DefenceNetgr/163378487017526?v=wall

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου