Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Η αφύπνιση και η δημοκρατική αντίσταση των πολιτών διέξοδος στην κατάρρευση-υποταγή της χώρας

Η αφύπνιση και η δημοκρατική αντίσταση των πολιτών διέξοδος στην κατάρρευση-υποταγή της χώρας

Τα θλιβερά γεγονότα στο κατάστημα της Μαρφιν είναι νωπά! Ο τραγικός χαμός τριών νέων άνθρωποι (και του αγέννητου) προκαλούν αποτροπιασμό, βαραίνουν τις ψυχές μας!
Τα πορίσματα των ανακριτικών και δικαστικών αρχών θα αποφανθούν... Οι απόψεις που εκφράζονται, ιδιαίτερα ας απασχολήσουν το νού μας, ας τις σκεφτούμε και ας ...μετρήσουμε όλοι τις ενέργειές μας.
Κάποιες σκέψις της πρώτης μέρας: Ti εξυπηρετούν με τη δολοφονική αυτή προβοκάτσια, οι αυτουργοί της επίθεσης - φυσικοί και ηθικοί;
α) Αυτή η μεγαλειώδης διαδήλωση, η φοβερή έκρηξη θυμού έναντι των πολιτικών τόσο πολλών πολιτών και της νεολαίας της Αθήνας (ίσως και περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι συμμετείχαν συνολικά σήμερα στις συγκεντρώσεις της Αθήνας) να αμαυρωθεί και να μην απασχολεί όσο θα έπρεπε τον διάλογο ανάμεσα στους πολίτες...
β) Να αποσπαστεί το ενδιαφέρον των πολιτών από την ψήφιση την επόμενη μέρα (Πέμπτη 6 Μαίου) στη Βουλή της νέας δέσμης μέτρων που απαίτησαν το ΔΝΤ και οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι δανειστές του ελληνικού δημοσίου και από τις βαριές, οδυνηρές συνέπειές τους.
Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Συνέχιση του ΑΓΩΝΑ για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟ!
Να απαιτήσουμε:
Προκήρυξη ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ αναφορικά με την συνολική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της χώρας.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ από την παρούσα καθολική κρίση.
ΟΧΙ στη νεοκατοχική πολιτική ΔΝΤ-Γερμανών-ΕΕ-Τουρκίας, πολιτική κατάργησης της εθνικής μας ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας, πολιτική βάναυσης καταπάτησης δικαιωμάτων εργαζομένων, συνταξιούχων, νεολαίας!
Δίκαιη, παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ για την λεηλασία του δημοσίου χρήματος και τα οικονομικά-πολιτικά σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ σε ΑΙΓΑΙΟ-ΚΥΠΡΟ-ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ!
Βλ. και τη σχετική ανακοίνωση των Αρδην-Ρήξης (αναρτημένη στο www.ardin.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου