Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

”Επιτροπή Ενεργών Πολιτών Πλατείας Αμερικής ”

''Επιτροπή Ενεργών Πολιτών Πλατείας Αμερική''

24/12/2013
ΕΚΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗπλ. Αμερικής
Επιτροπής Ενεργών Πολιτών Πλατείας Αμερικής (Σεπτέμβριος 2013)
 
Αγαπητέ φίλη/ε
 
Βιώνοντας την οικονομική κρίση που μαστίζει και σκοτώνει όλη τη χώρα μας, ζούμε μαζί με τους νόμιμους μετανάστες που εργάζονται τίμια και ειρηνικά, την πλήρη γκετοποίηση των γειτονιών μας γύρω από την Πλατεία Αμερικής, από Αφρικανούς και Ασιάτες παράνομους μετανάστες.
 
Εδώ και μια δεκαετία, συγκεκριμένα μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 οι γειτονιές μας μέρα με την μέρα αλλοιώνονται πληθυσμιακά και σήμερα έφθασαν στο σημείο να κατοικούνται από παράνομους αλλοδαπούς που ο αριθμός τους υπερτερεί κατά πολύ τους ‘Ελληνες διαμένοντες.
 
Τα ελληνικά μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο και αφειδώς χαρίζονται άδειες λειτουργίας σε αλλοδαπούς χωρίς να πληρούν σχεδόν κανέναν υγειονομικό όρο, και όλη η περιοχή μας έχει καταληφθεί από ίντερνετ καφέ, μπαρ, πιάτσες παράνομων μεταναστών, όπου διακινούνται ελεύθερα τα ναρκωτικά, και ανθίζει η πορνεία με υγειονομικά ανέλεγκτες Αφρικανές.
 
Υπάρχουν πολλά μαγαζιά στην 6η Κοινότητα με παραβάσεις που όμως λειτουργούν κανονικά, 240 παράνομα πορνεία με μαστροπούς και κακόφημα μπαρ τριγύρω και παράνομα μικρά τζαμιά. Οι αρρώστιες που κουβαλούν οι παράνομοι μετανάστες και το ότι αφοδεύουν παντού είναι μεγάλος κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων. Εργασίες του Παντείου Πανεπιστημίου εκθέτουν τον κίνδυνο των περιοχών μας, από τις μεταδιδόμενες λοιμώδεις ασθένειες, λόγω έλλειψης ιατρικής φροντίδας αυτών των ανθρώπων.
 
Όλα τα πάρκα και οι πεζόδρομοι είναι «υπό κατάληψη» από  άτομα που πίνουν ή που επιδίδονται σε διάφορες παραβατικές πράξεις, δίνοντας την αίσθηση ότι μόνο για τους κατοίκους δεν είναι αυτοί οι χώροι.
 
Τα ξενοδοχεία της Πλατείας Αμερικής έχουν μετατραπεί σε οίκους ανοχής Αφρικανών, και σε κάθε πολυκατοικία υπάρχει ένα παράνομο πορνείο.
 
Όλη τη νύκτα παράνομοι μετανάστες μαλώνουν, βρίζουν ουρλιάζοντας κάτω από τα παράθυρά μας, ενώ τα ναρκωτικά διακινούνται ανενόχλητα πλέον μέρα και νύχτα.
 
Όλα αυτά γιατί υπάρχει παντελής έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής, πλήρης αδιαφορία του πολιτικού συστήματος και του Διεθνιστή Δημάρχου, για τους Έλληνες κατοίκους αλλά και αδιαφορία για την σωστή ενσωμάτωση και απορρόφηση αυτών των ανθρώπων, με την υπερσυγκέντρωσή τους σε συγκεκριμένες γειτονιές, σε ολόκληρη την 6η κοινότητα του δήμου Αθηναίων.
 
Η 6η Κοινότητα έχει την περισσότερη εγκληματικότητα από τις 7 κοινότητες της Αθήνας, οι άνθρωποι φοβούνται όχι μόνο να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, αλλά ακόμη και μέσα στα σπίτια τους, καθημερινά ακούμε για περιστατικά βίας (ακόμη και την ημέρα) κλοπών (ακόμη και σακούλες με ψώνια από Σουπερμάρκετ), φόνων, λες και βρισκόμαστε σε πόλεμο.
 
Παραεμπόριο εκτός από την οδό Πατησίων σε κάθε δρόμο μας, μετά το πέρας των λαϊκών αγορών, με εμπορεύματα που «αλιεύονται» μέσα από τους κάδους σκουπιδιών και αποτελούν υγειονομική βόμβα για τους κατοίκους.
 
Τα σχολεία μας είναι σχολεία αλλοδαπών καμιά αναλογία δεν τηρείται, και κατά τα άλλα χαρακτηριζόμαστε και ρατσιστές από τις ΜΚΟ και τους «αλληλέγγυους» ων ουκ έστι αριθμός, που έχουν κατακλύσει την 6η κοινότητα, γιατί το χρήμα ρέει άφθονο από τα κοινοτικά πακέτα.
 
Μακάρι όλοι αυτοί να είχαν την συμπεριφορά, την υπομονή, και τον ανθρωπισμό μας για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και μας καταθλίβουν εδώ και δέκα χρόνια.
 
Με όλο αυτό τον εφιάλτη που ζούμε καθημερινά αποφασίσαμε να ενωθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι των γειτονιών μας, που μακριά από κόμματα, Μ.Κ.Ο, και ουρανοκατέβατους «σωτήρες» να διεκδικήσουμε νόμιμα ΜΟΝΟΙ τα δικαιώματά μας που καταπατούνται καθημερινά και έχουν κάνει τη ζωή μας μαρτυρική.
 
Με τις συλλογικές νόμιμες ενέργειές μας θα επαγρυπνούμε στα προβλήματα που άπτονται κάθε παραβατικής και εγκληματικής συμπεριφοράς στο γκέτο που ζούμε και που θέτει σε κίνδυνο την υγεία, την περιουσία, την καθημερινότητα, την ασφάλεια και την εθνική μας ταυτότητα.
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
 
E-mail:
Τηλέφωνο:  6977929045 begin_of_the_skype_highlighting 6977929045 ΔΩΡΕΑΝ  end_of_the_skype_highlighting
Ηλεκτρονική διεύθυνση σχετικής ιστοσελίδας:
http://agonespoliton.blogspot.gr/
Σας καλούμε, να γίνετε και εσείς μέλη της Επιτροπής μας για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την αναβάθμιση της Πλατείας μας και των περιοχών μας, μετατρέποντας την ασχήμια σε μια ωραία πραγματικότητα του πολιτισμού και της αξιοπρεπούς διαβίωσής μας.
Επικοινωνείστε μαζί μας στις παραπάνω διευθύνσεις για τις απόψεις σας και την δήλωση συμμετοχής σας στην ήδη πολυμελή Επιτροπή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου